Наливні підлоги для харчової промисловості

Виробничі цехи

Виробничі цехи харчової промисловості належать до категорії чистих приміщень. Випуск безпечних та якісних продуктів харчування неможливий без підтримки ідеальної чистоти, тому до приміщень у харчовій промисловості висуваються особливі вимоги. Особливі вимоги висуваються насамперед до підлоги: гігієнічність, безпильність, стійкість до хімічних реагентів, водонепроникність, легкість у прибиранні. Важливо, щоб на поверхні не було швів та нерівностей, куди можуть потрапляти вода, жир, бруд. Також підлога в харчовій промисловості піддається значному механічному навантаженню та температурним перепадам, тому вони повинні бути міцними. Наливні підлоги для харчової промисловості є необхідністю, вони забезпечать безпечну та довговічну експлуатацію цеху.

Наша компанія пропонує

Наша компанія, виробник полімерних матеріалів ТМ «Коутекс», пропонує наливні підлоги для харчової промисловості. Матеріали, що використовуються для влаштування підлог на виробництвах харчової промисловості, мають повний пакет необхідної документації, що дозволяє їх використання на підприємствах харчової промисловості.

Вибір наливної підлоги залежить від призначення приміщення, умов праці та навантажень, що плануються. Для сухих виробничих приміщень (кондитерські цехи, макаронні фабрики, борошномельні та круп’яні заводи, тютюнові фабрики, хлібокомбінати та пекарні) рекомендовано укладання гладкого полімерного наливного покриття Окрас, ККП-В1, Декор.

В виробничих приміщеннях рекомендується

У виробничих приміщеннях з великою вологістю та впливом на підлогу різних агресивних середовищ (м’ясокомбінати, молокозаводи, птахофабрики, підприємства рибної промисловості), рекомендується укладання антиковзкої, міцної підлоги, таких як ККП-В1, ККП, ККП-М. У межах одного виробничого приміщення, з метою оптимізації економічних витрат можливе влаштування декількох видів полімерних покриттів, які відрізняються за своїм призначенням. Для приміщень, де підлога піддається постійному впливу пари та води, рекомендується застосування полімерцементних/поліуретанцементних покриттів.

Слід зазначити, що наливні полімерні підлоги мають широку гаму кольорів, що при правильному виборі кольору покриття, сприятливо впливає на працездатність працівників.

Ключові переваги полімерної підлоги на харчовому виробництві

  • екологічність, всі матеріали, що використовуються виготовлені відповідно до стандартів міжнародної сертифікації;
  • висока механічна стійкість;
  • стійкість до перепадів температури та до понижених температур (холодильні камери);
  • хімічна стійкість (до лугів і реагентів, олій);
  • безшовність, герметичність поверхні та монолітність конструкції;
  • можливість виконання покриття в антиковзкому варіанті, що сприяє зниженню промислового травматизму;
  • простота обслуговування, легкість прибирання;
  • відсутність взаємодії з жирами, хімікатами та рідинами, харчовими інгредієнтами (сприяє оперативному відновленню чистоти поверхні);
  • надання додаткових характеристик поверхні (антиковзкий ефект, додаткова хімічна стійкість, антистатичність, пожежобезпечність);
  • можливість зонування приміщення (виконання різних типів підлог в залежності від навантажеть та умов експлуатації, що оптимізує витрати).

Дізнатися

Ціну на наливну підлогу Ви можете дізнатися,  зв’язавшись з нашими менеджерами за телефонами, що вказані на сайті. Ми працюємо по всій Україні.

Для виконання робіт з влаштування полімерних покриттів, необхідні професійні майстри, від якості роботи й дотримання технології залежить тривалість експлуатації покриття.

Працюючи з нашою компанією, Ви отримуєте якісний продукт за оптимальною ціною.