Полімерне товстошарове наливне покриття з хімстійкими властивостями
Полімерне товстошарове наливне покриття з хімстійкими властивостями призначене для приміщень, де основною вимогою є хімічна стійкість покриття: лабораторії, виробництва з агресивними середовищами.
Товщина покриття: 1,8-2,0 мм з просоченням основи Таблиця хімічної стійкості системи полімерного покриття “ХС” |
|||||
№ п/п | Найменування реактивів | Час витримки реактивів | |||
1 година | 8 годин |
24 години |
|||
1 | Аміак 20% | О | О | О | |
2 | Метилацетат | О | О | О | |
3 | Антифриз | О | О | О | |
4 | Бензин | О | О | О | |
5 | Діамантовий зелений 1% | L | L | L | |
6 | Вода дистильована | О | О | О | |
7 | Горілка | О | О | О | |
8 | Вино червоне | О | О | О | |
9 | Виноградний сік | О | О | О | |
10 | Гліцерин | О | О | О | |
11 | Дизельне паливо | О | О | О | |
12 | Білизна | О | О | F | |
13 | Залізо хлорне 10% | О | О | О | |
14 | Вапно хлорне 20% | О | О | О | |
15 | Йод 5% | L | L | L | |
16 | Кислота фосфорна 10% | F | F | L | |
17 | Бетадин
|
О | О | О | |
18 | Кутасепт | L | L | L | |
19 | Кислота фосфорна 30% | F | F | L | |
20 | Кислота азотна 10% | L | L | L | |
21 | Кислота азотна 30% | L | L | L | |
22 | Кислота сірчана 10% |
F | F | F | |
23 | Кислота сірчана 30% | F | F | F | |
24 | Кислота соляна 10% | О | F | F | |
25 | Кислота соляна 30% | О | F | F | |
26 | Оцтова кислота 10% | О | О | F | |
27 | Оцтова кислота30% | О | О | F | |
28 | Кислота лимонна 30% | О | О | F | |
29 | Кислота борна 3% | О | О | О | |
30 | Кислота щавелева 5% | О | О | О | |
31 | Кали їдкий 10% | О | О | О | |
32 | Кали їдкий 40% | О | О | О | |
33 | Касторове масло | О | О | О | |
34 | Кока-кола | О | О | О | |
35 | Олія машинна (відпрацювання) | О | О | О | |
36 | Олія соняшникова | О | О | О | |
37 | Молочна кислота 30% | F | F | F | |
38 | Метилоранж | О | О | О | |
39 | Натрій їдкий 10% | О | О | О | |
40 | Натрій їдкий 40% | О | О | О | |
41 | Овочевий сік (томати/столова буряк) | О/O | О/O | О/O | |
42 | Перекис водню 35% | F | F | F | |
43 | Пиво | О | О | О | |
44 | Пепсі кола | О | О | О | |
45 | Тваринний жир (свинячий/курячий) | О/O | О/O | О/O | |
46 | Скіпідар | О | О | О | |
47 | Сода питна 5% | О | О | О | |
48 | Р-4 | О | О | О | |
49 | Туалетне каченя | О | О | О | |
50 | Уайт-спірит | О | О | О | |
51 | Вуглець чотирихлористий | О | О | О | |
52 | Фанта | О | О | О | |
53 | Фенолфталеїн | О | О | О | |
54 | Етиловий спирт | О | О | О | |
55 | Яблучне пюре | О | О |
О |
О – на поверхні зразка немає змін;
F – на поверхні зразка спостерігаються незначні зміни декоративних властивостей;
L – на поверхні зразка спостерігаються значні зміни декоративних властивостей.